CAR PARTS ROOSENDAAL

Voor al uw auto onderdelen en accessoires

Lightbox Image Lightbox Image

Lightbox Image Lightbox Image

Werkplaatsuitrusting en gereedschappen

Wist u dat Car Parts Roosendaal meer biedt dan alleen het verkopen van auto-onderdelen en auto-accessoires?

Werkplaatsuitrusting

Om goed uw werk uit te voeren en uw gereedschappen te ordenenen is het hebben van een goede werkplaatsuitrusting belangrijk. Denk daarbij aan de werkbanken, opbergkasten, veiligheidssets en kleidingen, gereedschapskarren en gereedschappen. De werkbanken kunt u samenstellen met bijhorende kasten, zo creeërt u de optimale werkplaats die voor u geschikt is.  Onze gereedschapskarren bieden wij compleet gevuld als ongevuld aan. Wilt u een gevulde gereedschapskar? dan kunt u deze naar uw wens samen stellen!

Gereedschappen
Goed gereedschap is het halve werk! We kennen die spreekwoord maar al te goed. Hoe vaak komt het voor dat u bezig bent en op een gegeven moment staat u mopperen omdat u niet de juiste of geen goede gereedschap in uw handen heeft. Dit zijn de meest voorkomende de ergernissen tijdens het uitvoeren van uw klus! Wij hebben A-merk gereedschappen van A tot Z op voorraad: hamers, schroevendraaiers, tangen, steek en dopsleutels (sets), messen,  hamers, noem het maar op. Ook voor speciale gereedschappen zoals timingsets kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons aangeboden gereedschappen? Willt u de mogelijkheden weten betreft werkplaatstuitrustingen? Aarzel niet en neem contact met ons op of breng een keer bezoek aan onze showroom. Verse koffie staat voor u klaar.