CAR PARTS ROOSENDAAL

Voor al uw auto onderdelen en accessoires

Lightbox Image Lightbox Image

Lightbox Image Lightbox Image

Auto Accessoires

U kent het wel, u stapt in uw auto en u merkt dat u uw telefoon bent vergeten te laden. Een telefoonlader is dan toch zo handig om in uw auto bij te hebben. U wilt de auto verlichting aanzetten en merkt dat dit niet meer werkt, dan is het toch wel handig als u extra zekeringen en lampjes bij u heeft!. U heeft uw auto gewassen en schoongemaakt, dan mag een heerlijk geurtje de laatste verwenning voor uw auto zijn!

Bij Car Parts Roosendaal bieden wij 20 meter aan auto-accessoires van carpoint. Dit zijn meer dan 500 artikelen die we op vooraad hebben. Van geurtjes tot en met wieldoppen, maar ook onderdelen voor uw aanhagenwagen hebben wij in ons assortiment. Sleepkabels, hoezen, radio's, bekerhouders, ruitenwissers, wieldoppen zijn slechts nog enkele voorbeelden.  Breng een bezoek aan onze showroom, met meer dan 300 m2 aan auto-onderdelen en accessoires, u vindt vast wat u naar op zoek bent. De verse koffie staat voor u in iedergeval klaar. Heeft u vragen of zoekt u iets specifieks, aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Ruitenwissers

De bladen van de ruitenwissers slijten o.a door wrijving. Ook slijten de rubbers als ze te lang droog zijn gebleven. Daarom is het essentieel om uw ruitenwissers tijdig te controlleren en te vervangen bij slijtage.

Radio's

Onderweg naar werk, in de file, op reis, overal waar u naar toe gaat staat de radio meestal wel aan. Wij bieden verschillende radio's met USB aansluitingen. (Zowel Dubbele als Enkele DIN)

Elektra en Kabels

Oplaad adapters, kabels voor audio of startkabels. Altijd handig om in de auto te hebben.

Velgen en Wieldoppen

Heeft u onderweg uwwieldop verloren? of zijn ze aan vervanging toe? Of zoekt u wieldoppen set? Wij kunnen hierbij u van dienst zijn.  Ook hebben wij bandenreparatiesetten die altijd handig is voor onderweg.